keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Arginiini on lähes ihmeaine

Arginiini on elimistölle välttämätön aminohappo, jota pidetään erityisen tarpeellisena lukuisien terveysvaikutustensa ansiosta. Arginiinin eduista on tehty monia kliinisiä tutkimuksia, joiden perusteella sen on todettu auttavan elinten uusiutumista, vahvistavan immuniteettiä, parantavan unenlaatua sekä lisäävän lihasmassaa. Harva saa arginiinia riittävästi ravinnosta, joten ravintolisä on tarpeen.

Argi-tabs on eräs ensimmäisistä ravintolisistä, jossa on arginiinin lisäksi huomioitu sitä tehostavien sinkin ja magnesiumin riittävyys.

Argi-tabsin arginiinilla on kasvuhormonia laukaiseva vaikutus eli se on tehokas ravintolisä erityisesti urheilijoille. Arginiini vähentää kehon rasvoja ja toisaalta lisää lihasmassaa, joten se parantaa huomattavasti urheilusuoritusten tuloksia. Lisäksi arginiini lisää energiaa ja piristää. Tällä ihmeaineella on vaikutusta jopa seksuaalisuuteen, sillä se lisää halukkuutta ja parantaa kyvykkyyttä. Tutkimuksissa arginiinin todettiin auttavan erektiovaikeuksiin ja lisäävän seksuaalista halukkuutta niin miehillä kuin naisilla.

Argi-tabs korvaa puutteita ruokavaliossa

Arginiinin vaikutus perustuu kehon luonnolliseen uusiutumisprosessiin; aminohappoja tarvitaan solujen muodostamiseen sekä verenkierron proteiineihin. Aminohapot tuottavat tarpeellisia hormoneja ja välittäjäaineita ja jopa elimistöllemme elintärkeät proteiinit muodostuvat aminohapoista. Arginiini on eräs olennaisin näistä aminohapoista, mutta saamme sitä vähiten ruokavaliostamme.

Elimistö pystyy hyödyntämään vain kasviperäisen arginiinin, mutta harva syö riittävästi siemeniä, pähkinöitä ja täysjyväviljaa. Puutteellista ruokavaliota on helppo korvata Argi-tabsilla ja varmistaa, että keho saa riittävästi rakennusaineita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti